Rouwboeket bestellen Haarlem

Rouwboeketten worden door ons met veel aandacht en liefde gemaakt. Omdat ieder persoon uniek is, is ieder rouwstuk uniek.  Op basis van jouw wensen stellen wij een uniek rouwboeket samen, die wij desgewenst ook bezorgen in de omgeving van Haarlem.

Rouwboeket bestellen – hoe werkt het

  1. Als je direct een rouwboeket wilt bestellen, ga dan direct naar het online rouwbloemen bestelformulier.
  2. Als je liever eerst persoonlijke advies wilt: Je kunt ons bellen op 06-20165988, of stuur ons een mail.
  3. Wij bellen je terug voor een afspraak. Dat kan in levende lijve in ons atelier of bij jou thuis. Of digitaal via Hangouts, Zoom of teams.
  4. Wij noteren je wensen, en alle overige details.
  5. Wij kopen vervolgens op maat bloemen in en maken een persoonlijk rouwboeket. Indien gewenst bezorgen we deze op een locatie in de omgeving Haarlem.
Rouwbloemen bestellen Haarlem paarstinten
Rouwstuk Haarlem

Rouwbloemen Haarlem - Kistbedekking

Rouwboeket bestellen

Onze rouwbloemen zijn altijd mooi, supervers, uniek, persoonlijk en met veel liefde en aandacht gemaakt in onze bloemenstudio. Wij vinden het vooral heel belangrijk dat er iets unieks en persoonlijks wordt gemaakt, wat echt bij diegene past.
Want iedereen is anders, en ieder afscheid is anders.

Gemakkelijk online bestellen?
Wil je een rouwboeket of rouwbloemstuk bestellen? Klik hier voor het online bestelformulier.

Telefonisch bestellen of advies?
Telefonisch rouwbloemen bestellen -> Als je liever eerst persoonlijk contact met ons wilt, schroom niet te bellen: 0620165988.

Rouwboeketten en afscheidsbloemen

Hieronder een impressie van de rouwbloemen die wij in het verleden hebben gemaakt. Dit zijn voorbeelden, wij maken namelijk voor ieder afscheid iets unieks, en zullen nooit eenzelfde bloemstuk maken!